Välkommen till Lions Club Tjörn

Second hand

 

BUTIKEN ÄR STÄNGD

20 DECEMBER - 10 JANUARI 2018

 

I butiken hittar du 1000-tals prylar och möbler. Ständigt nytt sortiment då vi hela tiden får nya varor som skänks till oss.

 

Våra öppettider och telefontider är normalt

 

Lördagar 10.00 - 13.00

 

Onsdagar 15.00 - 18.00

 

Telefonnummer 0730- 64 28 58

Följ oss gärna på Facebook

 

 Vi kan ta emot varor när butiken är öppen. Om du har möbler eller andra större föremål kan du få hjälp med att hämta det du vill skänka. Besök oss i butiken eller ring oss om du vill få hjälp.

 

Eftersom vi inte har så stora möjligheter att lagra allt vi erbjuds så kanske vi inte kan ta emot det du vill skänka.

 

Om du behöver hjälp med med hemkörning av större föremål så kan vi hjälpa dig mot en mindre avgift.

 

 

Vi samlar in begagnade glasögon

 

Lions i Sverige samarbetar med optikerorganisationen "Vision for all" som arbetar med internationell synvårdshjälp. I nästan varje hem ligger fullt brukbara glasögon som ägaren "vuxit ur" men som kan komma till nytta i länder där behovet av glasögon är stort men de ekonomiska möjligheterna att själv skaffa ett par är små eller inga alls.

 

 

 

Vi tackar alla som bidragit till vår verksmahet  genom att antingen skänka varor till eller handla hos oss. Tack vare era bidrag kan Lions Club Tjörn ge bidrag internationellt, nationellt och lokalt. Tack för ditt stöd! Vill du se hur vi fördelade våra bidrag under förra verksamhetsåret klickar du dig till första sidan. 

 

För att Lions Club Tjörn ska kunna fortsätta att hjälpa där hjälp behövs så är du fortsatt välkommen till vår second hand butik i Aröd på Tjörn.

  

 2017-11-06

 

 

 

 Många fina saker som lämnas in i butiken är bl a:

/

 

Vår nya klädavdelning

Här finns hyllmeter med prydnadssaker

 

Vår stora bokavdelning.

Kommentar